Back to Question Center
0

Семалт дели 7 најдобри одлики на алатот за стругање

1 answers:

Со користење на Data Scraping Studio, можете да извлечете информации од веб-страници по ваш избор за помалку од 5 минути. Без сомнение, тоа е еден од најдобрите и најкорисни алатки за стругање на интернет. Data Scraping Studio има моќен и user-friendly интерфејс и гребење податоци од Ајакс-страници, сајтови заштитени со лозинка, едноставни и динамички сајтови, XML, JSON и други слични извори. Некои од неговите неверојатни карактеристики се споменати подолу.

1. Лесно пребарување на клучни зборови:

Исто како и сите други познати гребење, Data Scraping Studio обезбедува подобар начин за пребарување на клучни зборови. Вие само треба да ја преземете и активирате оваа алатка и да ја користите за да ги организирате вашите податоци врз основа на вашите клучни зборови. Таа носи многу клучни зборови и фрази за да добиете инспирација. Така, не само што ги греши вашите податоци, туку исто така го уредува врз основа на вашите клучни зборови со кратка опашка и долга опашка.

2. Истражување на пазарот:

Data Scraping Studio е единствената стругалка која врши добар пазар за пребарување на своите корисници. За разлика од другите обични гребење на податоците , оваа алатка дава квалитетни резултати врз основа на вашето пребарување. Така, тој е совршен за пазарот, онлајн истражувачите, студентите, новинарите и научниците.

3. Веб интеграција на податоци:

Најдобрата причина да се користи Data Scraping Studio е тоа што обезбедува корисни опции за веб-интеграција на податоци. Таа е компатибилна со сите веб прелистувачи и оперативни системи, што ви овозможува лесно да ги изгребате вашите податоци и да ги интегрирате според вашите желби.

4. Споредба на податоците

Дури и скептиците со врвен квалитет не можат да ги споредат податоците од две или повеќе веб-страници. За среќа, Data Scraping Studio ја има оваа опција и ви овозможува да ги анализирате податоците од различни веб-страници и да бидете сигурни дека ќе добиете квалитетни и сигурни резултати. Покрај тоа, оваа алатка ги уредува податоците малку, отстранувајќи ги сите правописни и граматички грешки од вашите излези.

5. Го следи квалитетот:

Оваа програма го следи квалитетот на вашите податоци, додека таа е извлечена од извлечена. Тоа значи дека не треба да се внимава на извлекувањето, бидејќи оваа алатка автоматски ќе ви ги читливо и скалабилни податоци во вашиот омилен формат.

6. Профил / Детали за производот:

Корисниците на овој софтвер добиваат лесен пристап до профилот и деталите за производот. Тоа значи дека ако го користите Data Scraping Studio за вашиот веб-сајт за е-трговија, може да добиете информации од гиганти како Амазон и eBay без да се загрозат квалитетот. Можете да пробате оваа алатка за да ги добиете деталите за производот, листата на нивните имиња, нивните описи, па дури и сликите. Така, можеме да кажеме дека Data Scraping Studio е одлична алтернатива на Амазон Скрепер и Facebook Data Extractor.

7. Известувања:

Различни корисници се жалат на недостаток на сигнали за стругање на работата. За разлика од обичните алатки, Data Scraping Studio ќе ве предупреди кога податоците се укинати. Вие само треба да ги прилагодите своите поставувања и почнете да добивате известувања директно во вашето сандаче. Можете исто така да бидете предупредени за вашиот мобилен со посебни опции. Така, Data Scraping Studio е комплетен софтвер кој има за цел да го направи процесот на вадење податоци поудобен и удобен. Најдобро е тоа што доаѓа бесплатно Source .

December 22, 2017